Türkiye'nin en iyi haber sitesi
FUNDA KARAYEL

Hollywood’un en geç Türk yapımcısı

'Laid in America' filminin yapımcısı Ali Aksu; Ahmet Kural ve Murat Cemcir'in özel davetlisi olarak 'Çalgı Çengi İkimiz' filminin galasına katıldı. Aksu ile gala öncesi buluşup Türkiye'deki çalışmaları üzerine konuştuk.
Ali Aksu'nun hikayesi tüm gençlere ilham olacak. 20 yaşında olmasına rağmen birçok başarılı işte imzası var. Los Angeles'ta eğitimini sürdüren Aksu'nun hikayesi, 'The Royals' ve 'The Blitz' filmlerinin yapımcısı Max Gottlieb ile tanışınca başlıyor. Aksu, okuldaki ikinci senesinde sosyal medya fenomenlerinin gücünü bir pazarlama aracı olarak benimseyen 'Challenged' adlı bir aplikasyon fırmasında, reklam filmlerinin post-produksiyonunu üstlenmiş. Aynı sene içinde Max Gottlieb ile 'Laid in America' filminin yapımına başlamışlar.
Ali Aksu, şu anda dijital medya uzerinde yoğunlaşıyor.
KanyeWest, Ariana Grand,Justin Bieber gibi sanatçıların sosyal medya platformlarının stratejileri üzerine çalışıyor. Tüm bunları dinledikten sonra ona "Hikayeni herkesin bilmesi lazım ve okulun bitince Türkiye'de işler yapman gerek" dedim. Bana "Zaten düşünüyorum. Türkiye ile Hollywood arasında bir köprü kurarak ortak yapımlara imza atmak ve Türkiye'de sektörde görülmemiş nitelikte projeler çıkarmak istiyorum" diye cevap verdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA